Dohmenpein

Dohmenplein klaar voor bezoek !

Opening

Op 27 november 2018 was het eindelijk zover…De inrichting van het Dohmenplein kon vanaf 18.00 uur officieel in gebruik worden genomen. Samen met afgevaardigden van de Gemeente, Wonen Limburg, Bewonersplatform en omwonenden werd onder het genot van een kop koffie en frisdrank dit heugelijke feit gevierd.

De opzet van het geheel liep niet vanzelf omdat in beginsel de beeldvorming van het ontwerp binnen de commissie nogal uiteen liep. Met het gene wat nu staat, hoopt men alle omwonenden blij te maken omdat zijzelf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud.
Ook door de hoge investering gaat de commissie ervan uit dat iedereen zich netjes gedraagt en dankzij voldoende prullenbakken en containers geen rotzooi achterlaten !

 

 

 

Op 7 mei 2019 is er op het Burgemeester Dohmenplein het nieuwe watertappunt (WML) officieel in gebruik genomen. dit initiatief dankzij “Laura leefstraat”. Dhr Roger Cohnen (Initiatief nemer) werd het niet gemakkelijk gemaakt, maar uiteindelijk na alle tegenslagen mag het resultaat er wezen.

zoals Roger het zelf zegt:

Bij een nee niet, blijven stil zitten….
SAMEN is het sleutelwoord…….