Compensatie sluiting speeltuin Waubacherveld

Bewonersplatform zoekt naar compensatie sluiting speeltuin Waubacherveld

Zoals u ongetwijfeld in de media hebt gelezen is de Speeltuin Wau-bacherveld gesloten. Dit was aanleiding voor de gemeente Kerkrade om het Bewonersplatform Kerkrade-Noord te vragen om in deze wiijk, met verantwoordelijk ambtenaar de heer Ton van der Velden, te kijken naar compenstaie voor dit gevoelige verlies voor met name de kids.

In een extra vergadering werden op aanwijzingen van Ton van der Velden de eerste orientaties uitgevoerd met als doel op tot een nieuwe speelplek, voor de jeugd t/m 12 jaar te creeƫren want plek voor een nieuwe speeltuin is er niet.

Het Bewonersplatform treedt in overleg met de bewoners in deze wijk om zo een mandaat te krijgen om een nieuwe speelplek te maken door de gemeente, waar budget voor is.

1533_vergadering BPKRDNBeleef Eygelshoven

Tijdens de extra vergadering van het Bewo-nersplatform werd te-vens besloten om vertegenwoordigd te zijn tijdens de Najaarsmarkt van Ondernemend Eygelshoven, onder de naam beleef Eygelshoven. Het bewonersplatform heeft zich ingeschreven en zal met een stand aanwezig zijn.

 

U kunt ten alle tijden met uw vragen over onze wijk terecht bij het Bewonersplatform,

per mail: infobp@kerkrade-noord.nl